I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, January 17, 2015

ni gua update dah ni. kakaka

Assalamualaikum.

Cerita dia.. ada orang suruh gua update blog ni. Tapi gua tak tau nak update mende. Eh. Dia ingat gua dah takde kerja lain agaknya selain ngadap blog ni je. Gua banyak kerja kot. Mana nak layan movie lagi, buat kerja sia sia dekat laman sosial, tidur, makan. Eh banyak lah kerja gua yang gua kena settle. Ni pun ada episode yang gua belum cover lagi untuk movie terbaru gua layan ni. Cerita mende engkorang tak payah tau lah, ye dak. Sibuk sangat nak tahu pasal apa gua buat. Gua tahu lah gua ni power. Kakakaka

Dah lah. Bai 

No comments: