I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, September 27, 2012

kosong...kosong...oh oh

assalamualaikum..

kehadapan semua dan sesiapa yang sedang mengadap laptop mahupun pc mahupun ipad mahupun apa jua jenis teknologi yang sedang anda hadap sambil sedang membaca tulisan ini sambil goyang kaki mahupun goyang tangan ataupun goyang pinggul tidak lupa juga kepada yang hanya mata sahaja bergoyang, selamatmenyambutbulanoktober hendaknya. :)
fuhfuhfuh. kalau terer baca sekali nafas je.

saje je nak wish. ada masalah? takde kan. terima kasih.

aku ingat nak menghapdate citer yang dah elok tersusun dalam otak dan bakal ku terabur kan dalam entry ni, tapi keyboard kat cc ni macam jilake pulak. terpaksa lah aku batalkan niat aku tu. Tsk Tskk T.T

dah lah. penat aku nak ketuk space kuat-kuat, ketuk huruf sepenuh hati macam mengetuk katak yang cuba berlari, dan asik nak kena backspace je macam budak tadika buat addmath.

maaf para pembaca sekalian, entry kali ni hanya kosong...kosong...oh oh..

-- ada masa akutulis lagi. 
-- tumpuan sepenuhnya diperlukan untuk tulisan kali ni. demi belog, kurelakanjuaaa. siot punya space bar.ahhh. cilake

Monday, September 17, 2012

one man

assalamualaikum..

lepas sekian lama, baru ada peluang nak jenguk blog. lagi sekali si cantik manis ini telah diabaikan. *nangis guling guling*

topic hari ni.....aku nak gebang dengan penemuan lagu han namja *kot*. KJK punya lagu. korang nak dengar lagu tu? pi search sendiri dekat youtube. and kalau boleh tengok lah yang ada subs punya. kalau tidak melangok lah korang dok pahe pekejadah nya maksud lagu tu. 

okey okey. aku tau korang malas nak search kan. semua pun nak kena ada depan mata je.! nah lah. korang baca dan hayati dan dengar lah ea. eh, tp jangan sampai taksub pulak. dengar suka-suka je takpe. :)


tak tau lah sejak bila dan kenapa aku boleh layan lagu korea nih. maybe sebab running man tu kot. eheem, but i'm not the peminat k-pop tegar ye. satu dua lagu je pung yang aku layan. 

-- masih mencari masa dan secebis line internet untuk mempublish tulisan baru.

Thursday, September 6, 2012

untitled post is a post titled jugak kan?

assalamualaikum..

people get addicted with the 'oppa' 'oppa' oppa' gangnam style lately, ain't it? seriously i got annoyed with the video clip. what dafuq are they doing in that f video, i never can figure it out. don't have any clue. ==' 

and the awkward moment is when my dinding fesbuk are full of that 'oppa' style than our ' Satu Malaysia Satu Bahtera '. citarasa manusia lain2 kot. that's why i've got no positive reaction towards that 'oppa'. sore eyes. can i get 5 days mc for that? *duckface*

since that 'oppa' is not the main star in my new entry, lemme just abandoned the idea from keep running on my head. dear 'oppa' fans, it's up to you if you hate me. i don't even like everybody :)

since i'm so so so busy with my new hubby, i mean, hobby, sampai takde masa nak jenguk my beloved one. forgive me, my dear blog :'( i'm too busy taking care of my 'kookie', and gwang soo, and other members on RM. you sure lonely, ain't you? *big hugs*

nothing much on this new entry, just to remind one of my close friends that the new chapter about us will be 'here' soon. i give my best to fulfill my promise. 



and, for those who have started their degree life, i wish you all good luck :) kita tengok siapa balik jadi orang.! hehe 

p/s mohon abaikan kesalahan gremer 
p/ss why u so serious ??

edited :
recently i've read about that 'oppa'. oh. baru tahu rupanya tarian dan lagu tu sebenarnya sebagai tanda menyampah si PSY tu dekat golongan mewah dekat gangnam. FYI, gangnam is a tempat dekat korea tuh. mind to make some research before you terikut2 dengan sesuatu. just sharing :)